8 augusti 2011

Sista semesterveckan

När jag gick på semester, till midsommar, så kändes sju veckors ledighet som en evighet och jag var helt övertygad om att jag snart skulle ha återhämtat mig och fått energin tillbaka igen....

....nu är jag inne på den sista veckan och även om den nya medicinen gav mig några pigga dagar, så är jag bara såååååå trött och orkeslös..... fattar inte hur jag skall orka gå tillbaka och jobba på måndag.......

....men det får väl ordna sig det med.....

Tinnitusen är iallafall bättre igen, de värsta oljuden är borta och jag blir därför inte lika lätt irriterad och trött av den anledningen längre.

Tyvärr så behöver jag mer sömn igen, så den förbättringen var tillfällig, men jag har iallafall blivit av med de hårda hjärtslagen som jag hade ont av i början.

Idag ökar jag dosen till 1½ tablett/dag och hoppas att det skall ge mig lite mer energi. Varje tablett är på 1 grain = 60 mg och innehåller 38 mcg T4 och 9 mcg T3, så nu får jag i mig 57 mcg T4 och 13,5 mcg T3. Tidigare tog jag 50 mcg Levaxin / T4 och 40 mcg Liothyronin / T3, så fortfarande ligger jag i underkant av min tidigare medicinering.

Den fungerade ju inte så bra, kanske för att  min kropp inte klarade av att konventera de syntetiska ämnena till hormoner jag kunnat utnyttja, så därför spelar min tidigare medicinering inte någon större roll. Tror jag.

Jag skall ta nya prover om en månad och tills dess är detta den nivå läkaren har godkänt, så jag hoppas att höjningen skall göra susen!


1 kommentar: